недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 52

Верувае или не – Ова се само цртежи!

Тие се толку реалистични, што луѓето не можат да поверуваат дека тоа се само цртежи.

Верувае или не - Ова се само цртежи!

Верувае или не - Ова се само цртежи!

Последни вести

Цртежите на авторот Сушант Сушил Рејн (19) од Мумбај, измамиле многумина. Тие се толку реалистични, што луѓето не можат да поверуваат дека тоа се само цртежи.

Рејн е самоук уметник, кој црта 3Д цртежи.

За да заврши еден цртеж, потребен му е еден цел ден, бидејќи со оваа техника почнал да се занимава пред неколку недели.

Тој е прва година на студиите по уметност на колеџ во Мумбај.

цртеж

 

Најчитани вести