сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 2

Најчудни пози во кои се фотографираат девојките (ФОТО)

Најчудни пози во кои се фотографираат девојките

Најчудни пози во кои се фотографираат девојките

Поврзани вести

Прелистувајќи страници на магазини често може да видиме необични пози кои ги прават моделите за да ја истакнат подобро облеката која ја носат.

Меѓутоа, со некои положби на телото, знаат да отдат во сосема бизарна крајност. Ова се некои такви примери:

(foto: So Bad So Good)

(foto: So Bad So Good)

(foto: So Bad So Good)

)

(foto: So Bad So Good)

(foto: So Bad So Good)

Најчитани вести