петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

Груевски: Народот има моќ да одлучува за нашата држава

Грууевски: Народот има моќ да одлучува за нашата држава

Грууевски: Народот има моќ да одлучува за нашата држава

Поврзани вести

Со нетрпение го чекам моментот кога уште еднаш ќе докажеме, дека најмудрото нешто кое што може да го направиме за нашата држава, е да му дадеме на народот моќ да одлучува, посочи Груевски.

 

Најчитани вести