вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 34

Уапсени 24 економски бегалци

Првата група од 12 бегалци се откриени на регионалниот пат Гевгелија-Богданци, додека втората група е откриена кога албанскиот државјанин Е.А. од Корча, со своето товарно комбе превезувал 12 бегалци од Гевгелија кон Куманово.

Бугарија ќе донира хуманитарна помош за мигрантите во Македонија

Бугарија ќе донира хуманитарна помош за мигрантите во Македонија

Последни вести

Дваесет и четири економски бегалци од блискиот Исток и Африка се откриени вчера во земјава и  се приведени.

Првата група од 12 бегалци се откриени на регионалниот пат Гевгелија-Богданци, додека втората група е откриена кога албанскиот државјанин Е.А. од Корча, со своето товарно комбе превезувал 12 бегалци од Гевгелија кон Куманово.

Најчитани вести