сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 56

Шест трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје и скопско

Шест трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје и скопско

Поврзани вести

ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе се одржи шест трибини како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја“.

  • Првата трибина ќе се одржи во 17 часот во ресторан Рагуза 919 во Општина Аеродром.
  • Втората трибина ќе се одржи во 19 часот во Драмски Театар во Општина Карпош.

На овие две трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од  Зоран Ставрески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

  • Третата трибина ќе се одржи во 17.30 часот во спортска сала во Петровец.
  • Четвртата трибина ќе се одржи во 19.30 часот во Дом на културата во Илинден.

На овие две трибин  ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од Владимир Пешевски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

  •  Петата трибина ќе се одржи во 17.30 часот во салата во Зелениково.
  •  Шестата теибина ќе се одржи во 20.30 часот во салата на општината во Сопиште.

На овие две трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од Антонио Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Најчитани вести