четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Русија: Рубљата на рекордно најниско ниво

По отварањето на Московската берза, курсот на рубљата ослабе на 84,8 рубљи за долар, откако вчера ја проби психолошката граница од 80,1 рубља за долар.

Русија: Рубљата на рекордно најниско ниво

Русија: Рубљата на рекордно најниско ниво

Последни вести

Руската рубља повторно падна на рекордно ниска вредност во однос на доларот, бидејќи цените на нафтата продолжија да паѓаат поради прекумерни резерви на глобалниот пазар, пишува МИА.

По отварањето на Московската берза, курсот на рубљата ослабе на 84,8 рубљи за долар, откако вчера ја проби психолошката граница од 80,1 рубља за долар.

Најчитани вести