Магазин

Мажите „полудуваат“ по овие работи кај жената

Мажите „полудуваат“ по овие работи кај жената

Кога ќе забележат „интензивна “ личност, машките наидуваат на голем број ситни нешта кои ги засакуваат кај таа личност. Намерно или не, вашето, верувајте, вашето момче ги обожава овие нешта…

Љубов

Мажите сакаат љубов. Тие тоа никогаш нема да го признаат, бидејќи ја сакаат својата „мачо“ маска, но тоа сепак е вистина. Малите компромиси и жртвувања кои ги правите за него, навистина му значат СЕ. Можеби нема да Ви го каже тоа, но го обожуваат вашето внимание.

Се за среќа

Мажите не сакаат само љубов. Тие сакаат да видат колку е искрена вашата љубов. Сите знаат дека кога една жена вистински сака и нејзината љубов е возвратена, таа то го враќа на неверојатен начин. Во нејзините обиди да го сака уште повеќе, ќе направи се да намами насмевка на неговото лице. И тој тоа едноставно го обожава.

Погледот е важен

Немојте ова погрешно да го сфатите. Не зборуваме за вашиот физички изглед или за вашите облини. Овде зборуваме за оние мали скриени погледи кои одвреме навмреме му ги упатувате. Вашиот маж обожава кога така го гледате. Немате претстава што му правите со погледот…

Пуштете ја косата

Секој маж сака коса! Го сака вашето намерно или случајно префрлување на косата од една на друга страна секоја секунда…Го сака начинот на кој ја виткате косата околу прстот. Затоа, девојки, инвестирајте во добар балсам и изгледајте неодоливо.

Насмевнете се

Најдобрата шминка која една девојка може да ја носи е насмевката. Можеби звуи клише, но тоа е вистината. Момчето е уште посреќено ако причината за вашата насмевка е токму тој.

Одлучност

Тој ја сака вашата одлучност. Тоа е една од неодоливите работи кај вас за него. Вашиот фокус него потполно го дефокусира.

Неговата гардероба сега е моја

Има нешто во девојката која ја носи неговата гардероба. Неговото срце едноставно прескокнува. Можеби тоа не голема работа за девојката, но за мажот, значи дека сте негова! Плус изгледате совршено во за вас „торбестите“ парчиња облека.

Разбивање на предрасуди и рамки

Мажот не сака ништо повеќе отколку кога девојката ќе му пише прва порака, прва ќе го викне на состанок и секоја работа ја прави прва иако тоа од неа не се бара. Тоа е мал гест, но нему многу му значи. Му покажува дека Ви значи повеќе од рамките на општеството.