Спорт

Георгиевски: Треба да жалиме што не победивме

Георгиевски: Треба да жалиме што не победивме
Георгиевски: Треба да жалиме што не победивме
Десното крило на Македонија, Гоце Георгиевски вели дека е пропуштена добра шанса за победа во натпреварот против Норвешка.

-По се она што се одвиваше на теренот во текот на овие шеесет минути треба да жалиме што не победивме на овој натпревар бидеjќи водевме во поголемиот дел. Сепак не искористивме некои шанси, неколку удари промашивме но сето тоа е составен дел од играта. Им честитам на нашите противници за борбата и сега останува да се концентрираме на Белорусија, рече Георгиевски.