вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 45

„Прес 24“: Јанева заинтерсирана за протести против еврокомесарот Хан

Јанева е само дел од луѓето кои важат за блиски до опозициската партија и кои жестко го нападнаа еврокмесарот по чија посета во Скопје стана јасно дека доаѓа крајот на манипулациите на СДСМ и дека Македонија оди на избори на 24 април. Професорката Мирјана Најчевска смета дека еврокомесарот Хан е декадентен. За советникот на СДСМ во Град Скопје, Петар Арсовски, еврокомесарот Хан бил во договор со диктаторот. Екс министерот на СДСМ, Денко Малевски, во колумна за соросовиот „Плусинфо“ пишува дека Јоханес Хан бил површен. И уредникот на истиот портал на СОРОС со речиси идентичен став. Героски во својата колумна пишува дека Хан не знаел ништо. Саше Политико на својот портал објави колумна полна со навреди кон еврокомесарот нарекувајќи го „пролупан“. Помалку гнев немаше ниту во коментарот на советникот на Оливер Спасовски за односи со јавност во МВР, Тони Димитриевски, кој не штедеше пцовки на социјалните мрежи. И Јани Макрадули не се воздржа од коментари против Хан.

katicajaneva-sjo

Поврзани вести

Специјалнта обвинителка Катица Јанева се пријавила како заинтересирана за протестите кои опозициските структури најавуваат дека ќе ги организираат против еврокомерсарот Јоханес Хан, пишува порталот „Пресс24“.

Јанева е само дел од луѓето кои важат за блиски до опозициската партија и кои жестко го нападнаа еврокмесарот по чија посета во Скопје стана јасно дека доаѓа крајот на манипулациите на СДСМ и Македонија оди на избори на 24 април, објавува порталот.

janeva-fb

Професорката Мирјана Најчевска смета дека еврокомесарот Хан е декадентен.

najcevska-fb

За советникот на СДСМ во Град Скопје Петар Арсовски еврокомесарот Хан бил во договор со диктаторот.arsovski

Екс министерот на СДСМ Денко Малевски во колумна за соросвиот Плусинфо пишува дека Јоханес Хан бил површен.

denko-malevski

И уредникот на истиот портал на СОРОС со речи си идентичен став. Героски во својата колумна пишува дека Хан не знаел ништо.

geroski

Дел од опозициските структури отидоа и чекор понатаму, пишува „Пресс24“. Саше Политико на својот портал објави колумна полна со навреди кон еврокомесарот нарекувајќи го „пролупан“.politiko

Помалку гнев немаше ниту во коментарот на советникот на Оливер Спасовски за односи со јавност во МВР Тони Димитриевски кој не штедеше пцовки на социјалните мрежи.

toni-dimitrivski

И Јани Макрадули не се воздржа од коментари против Хан.

makraduli

Како што се наближува денот до изборите во опозициската партија расте паниката поради очајната поддршка меѓу граѓаните и недостатокот на идеи кај раководството, коментираат експертите.

Најчитани вести