Македонија

Без струја в понеделник дел од Центар, Гази Баба и Сопиште

Без струја в понеделник дел од Центар, Гази Баба и Сопиште

Без електрична енергија в понеделник од 08.30 до 15 часотбќе останат дел од корисниците од улиците: 8 – ми Март, Наум Наумовски, Ристо Шишков и Пајак. (општина Центар).

Исто така, в понеденик, во периодот од 9 до 13 часот, без струја ќе бидат корисниците лоцирани во делот од Теферич до општина Сопиште (општина Сопиште). Во периодот од 9 до 14.30 часот, корисниците од реон Гази Баба, а во периодот од 10 до 14 часот, без електрична енергија ќе бидат корисниците од ул. Даме Груев бр.14. – ИНТЕКС ( општина Центар ).