сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 30

Повторно одложен процесот „Ровер“

Судењето е одложено бидејќи Кривичниот суд чека специјалната обвинителка да се изјасни дали ќе го преземе овој случај.

Повторно одложен процесот „Ровер“

Повторно одложен процесот „Ровер“

Последни вести

Судскиот процес „Ровер“ меѓу кој е и Љубе Бошкоски денеска беше одложен.
Судењето е одложено бидејќи Кривичниот суд чека специјалната обвинителка да се изјасни дали ќе го преземе овој случај.
Доколку Јанева одлучи да го води овој предмет, по трет пат „Ровер“ ќе почне од почеток но со нова обвинителка наместо досегашната Лидија Рејчевиќ.

Најчитани вести