Македонија

Граѓаните до Заев: Ти си антидржавник кој ја турка Македонија во бездна

Граѓаните до Заев: Ти си антидржавник кој ја турка Македонија во бездна

Опозицискиот лидер, Зоран Заев упорно бега од изборите закажани за 24-ти април.

fb-zaev-zoran-izbori

И покрај сите уверувања дека барањата ќе бидат исполнети и дека се создадени сите услови за фер и демократски избори, опозицискиот лидер бега од соочување со народот.

Но, затоа ја виде и пораката од граѓаните. На социјалните мрежи, граѓаните му порачаа дека тој е антидржавник, пишува Курир.

Тие сметаат дека Заев не сака избори затоа што знае дека истите ќе ги загуби. Граѓаните му порачуваат на Заев дека доста ја турка Македонија во бездна и дека затоа ќе добие казна од народот на претстојните избори на 24-ти април.

komentari2-za-zaev

komentari3-za-zaev

komentari4-za-zaev

komentari5-za-zaev

Понатаму, граѓаните велат дека Заев не е тој што одлучува дали ќе има избори или не. За нив е сосема јасно дека Заев бега од избори поради мизерниот рејтинг .

komentari6-za-zaev

Граѓани на Струмица исто така му испратија порака на Заев.

komentari7-za-zaev

komentari8-za-zaev

Огромен број на граѓани јасно му посочуваат на опозицискиот лидер дека тие сакаат избори за конечно да заврши кризата во која тој ја втурна Македонија.

 

komentari9-za-zaev

komentari10-zaev

komentari-za-zaev

komentaro11-za-zaev