Македонија

ТВ Нова тукушто започна да се емитува во македонскиот етер

ТВ Нова тукушто започна да се емитува во македонскиот етер

Во македонскиот етер тукушто започна да се емитува ТВ Нова – станува збор за нов медиум опремен со најсофистицирана телевизиска опрема и новинарски кадар составен од искусни професионалци и млади новинари.

Новата телевизија можете да ја следите на интернет на tvnova.mk.

 

tvnova2

tvnova3

tvnova5