Македонија

Без вода Аеродром

Без вода Аеродром
Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска ќе има прекин на водоснабдувањето во општина Аеродром во периодот од 9.30 до 13.30 часот.

Од таму информираат дека прекин во снабдувањето со вода ќе има поради реконструкција на пумпна станицата во Припор.