четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Груевски на работен состанок во Порта Македонија

gruevski-promocijaenciklop

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска ќе присуствува на работен состанок на тема: Разгледување на мерките и инструментите од програмата за рурален развој.

Предвидено е работниот состанок е да започне во 13:30 во Порта Македонија.

 

Најчитани вести