понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 51

Има 100 килограми и одлично танцува на шипка! (ВИДЕО)

Тааа има има своја школа за танцување и има учествувано на бројни натревари.

Има 100 килограми и одлично танцува на шипка!

Има 100 килограми и одлично танцува на шипка!

Поврзани вести

Дваесет и седумгодишната Ема Хасер од Велика Британија има 100 килограми, но докажува дека не е потребна совршена линија за да се биде усешна танчарка на шипка.

Има има своја школа за танцување и има учествувано на бројни натревари.

ema1
ж

Најчитани вести