Магазин

Синди Крафорд заминува во пензија

Синди Крафорд заминува во пензија

Славниот модел од деведесетите, Синди Крафорд донесе одлука да замине во пензија.

Таа соопшти дека повеќе не планира да се активира како модел.

Имено, оваа убавица на 20. февруари ќе наполни 50 години.

„Сигурна сум дека барем уште 10 години ќе се фотографирам, но не повеќе како модел. И тоа е во ред. Јас завршив со работата, работев за сите оние фантастични фотографи.

Што уште треба да направам? Не треба повеќе да се докажувам. И не сакам“, изјави Крафорд.

sindi