четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Делови од Скопје утре без струја

Прекините се поради технички зафати во електросистемот.

без струја

Поврзани вести

Од 6.15 до 8.15 часот, утре без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Скупи“ – лоцирани околу влезот кај болницата Бардовци, и корисниците од ул. „Скупи“ крак 22. во општина Карпош.

Во периодот од 08:00 до 10:30 часот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од ул. „Лисец“ пред пругите кај Хемтекс во општина Аеродром, а од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од ул. „Михаил Чаков“ бр.100 и бр.102  во општина Кисела Вода.

Од 09:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат корисниците од село Мирковци во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од реон Гази Баба во општина Гази Баба, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од бул. „Александар Македонски“ во  општина Гази Баба.

Без струја од 10:30 до 12:30 часот ќе останат корисниците од ул. „Божин Николов“ во општина Аеродром, а од 12:00 до 14:00 часот корисниците од ул. „Козјак“ бр.3, бр.27а и 27б, бр.29а и 29б во општина Кисела Вода.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекините се поради технички зафати во електросистемот.

Најчитани вести