сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Погледнете каде ќе нема струја в недела и в понеделник

без струја

Поврзани вести

Заради технички зафати во електро-системот  без електрична енергија в недела, од 8:30 до 15 часот, ќе бидат корисниците од дел од ул. Јадранска Магистрала, поточно објектите и фирмите во околина на фирмата ОЛИМПИЈА МОТОРС. (опш.Карпош).

В понеделник, од 8:30 до 15 часот, без струја ќе бидат корисниците од дел од ул. Јордан Хаџи Константинов  Џинот и дел од ул. Ристо Шишков. (опш.Центар), од 9 до 14 часот корисниците од ул. Киро Крстевски Платник. (опш.Центар), а од од 9 до 14:30 часот корисниците од реонот околу Јаја Пашината Џамија. (опш. Чаир).

Најчитани вести