петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

Спречена тепачка меѓу Сергеј Трифуновиќ и Воја Брајовиќ

Трифуновиќ се изнервирал поади тоа што Воја не бил сигурен во своите режисерски одлуки и инсистираал глумците да играат како да не се на проба, туку пред публика.

Спречена тепачка меѓу Сергеј Трифуновиќ и Воја Брајовиќ

Спречена тепачка меѓу Сергеј Трифуновиќ и Воја Брајовиќ

Последни вести

Српскиот актер Сергеј Трифуновиќ, се обидел да го нападне Воја Брајовиќ, режисер на претставата „Воз“ во театарот Звездара.

Трифуновиќ се изнервирал поади тоа што Воја не бил сигурен во своите режисерски одлуки и инсистираал глумците да играат како да не се на проба, туку пред публика.

Сергеј Трифуновиќ

Сергеј Трифуновиќ

Тој тргнал физички да се пресмета со него, а инцидентот го спречил, Душан Ковачевиќ, директор на театарот Звездара, кој присуствувал на пробата.

 

 

Најчитани вести