петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Исплатени социјалната парична помош и паричниот надоместок за помош и нега од друго лице

Исплатата на социјалната парична помош и на паричниот надоместок за помош и нега од друго лице е за декември 2015 година.

Исплатени социјалната парична помош и паричниот надоместок за помош и нега од друго лице

Исплатени социјалната парична помош и паричниот надоместок за помош и нега од друго лице

Поврзани вести

Министерството за труд и социјална политика ги известува корисниците на социјална парична помош, како и корисниците на правото на паричен надоместок за помош и нега од друго лице дека изврши исплата на овие права.

Исплатата на социјалната парична помош и на паричниот надоместок за помош и нега од друго лице е за декември 2015 година.

Најчитани вести