вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 36

Исплатени субвенциите за електрична енергија

субвенциии

Последни вести

 Министерството за труд и социјална политика ги информира корисниците на субвенции за електрична енергија  дека е исплатено субвенционирањето за електрична енергија за месец декември 2015 година.

Од Министерството за труд и социјална политика потсетуваат дека била извршена исплата и на социјалната парична помош и на паричниот надоместок за помош и нега од друго лице за месец декември 2015 година.

Најчитани вести