Магазин

Кајмаковски влегува во „Големиот брат“?!

Кајмаковски влегува во „Големиот брат“?!
Кајмаковски влегува во „Големиот брат“?!

Новата ВИП-сезона на реалното шоу „Големиот брат“ е во подготовка, а во неа ќе учествуваат познати личности од целиот регион. Наводно, претставник на Македонија во оваа сезона би требало да биде Даниел Кајмакоски, пишува српски „Информер“.

Емитувањето на новата сезона на „ВИП Големиот брат“ би требало да почне оваа пролет.

Даниел по прашање на своето учество сеуште не се огласил, а можеби нема да има потреба од тоа, бидејќи деновите Кајмакоски објави фотографија на која позира пред рекламата за „Големиот брат“, односно од куќата на реалното шоу.