петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 67

Билети за ЈСП од утре на повеќе продажни места

На местата ќе можат да се надополнуваат сите типови на годишни, 3 месечни, 6 месечни и месечни електронски билети, билет за 10 возење, седум дневен билет и надополнување на електронски паричник

Билети за ЈСП од утре на повеќе продажни места

Билети за ЈСП од утре на повеќе продажни места

Поврзани вести

ЈСП Скопје ги известува корисниците на нивните услуги дека од утре,  својата продажна мрежа ја зголемуваат на повеќе продажни места.

Станува збор за следниве продажни места каде ќе можат да се надополнуваат сите типови на годишни, 3 месечни, 6 месечни и месечни електронски билети, билет за 10 возење, седум дневен билет и надополнување на електронски паричник.

prodazni mesta jsp

prodazni mesta jsp

Продажните места ќе бидат препознатливи и обележани со следниот знак:

jsp

Најчитани вести