сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Јанева со закани наместо со докази, најави жалби за одлуката на судот

Катица Јанева си зеде за право да биде историчар и да му наредува на судот во кој правец треба да одлучува за да не пропуштел да се запише во историјата, што претставува срамно и недолично однесување.

Јанева со закани наместо со докази, најави жалби за одлуката на судот

Јанева со закани наместо со докази, најави жалби за одлуката на судот

Последни вести

Невиден скандал во македонското правосудство. Прв пат официјален орган во Република Македонија си зеде за право преку Фејсбук да коментира судски одлуки и да им се заканува што пропуштиле , а што не пропуштиле.

-Кривичниот суд во Скопје засега пропушти да се запише во историјата на Република Македонија. Следуваат жалби!, објавено е на официјалниот профил на СЈО на Фејсбук.

Катица Јанева си зеде за право да биде историчар и да му наредува на судот во кој правец треба да одлучува за да не пропуштел да се запише во историјата, што претставува срамно и недолично однесување.

Во историјата ќе остане запишано дека еден правник, наместо со правни аргументи настапува политички со инсинуации и закани наместо со докази.

Најчитани вести