понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 80

Хотел Мериот вработува, погледнете кои позиции се бараат…

Мериот хотел вработува, погледнете кои позиции се бараат...

Мериот хотел вработува, погледнете кои позиции се бараат...

Последни вести

Скопје Мериот Хотел објави оглас за вработувања на кој бара кандидати за 33 различни работни места.

Огласот е отворен до 27 февруари.

Позициите кои се бараат погледнете и тука.

Најчитани вести