сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 36

21 декември неработен за припадниците на труската заедница во Македонија

Министерството на граѓаните припадници на турската заедница во Република Македонија им го честита Денот на наставата на турски јазик.

21 декември неработен за припадниците на труската заедница во Македонија

21 декември неработен за припадниците на труската заедница во Македонија

Поврзани вести

Понеделник, 21 декември – Денот на настава на турски јазик е неработен ден за граѓаните припадници на турската заедница во Република Македонија, информира Министерството за труд и социјална политика.

Воедно, Министерството на граѓаните припадници на турската заедница во Република Македонија им го честита Денот на наставата на турски јазик.

Најчитани вести