четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 48

Карванот „Купи куќа за млади“ во Охрид и Струга

kupi-kuka-640x294

Поврзани вести

Карванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ денеска попладне ќе одржи презентации  во Охрид и во Струга.

Планирано е карванот да одржи презентации во вкупно 30 општини. Следните презентации се во Битола, Демир Хисар, Тетово, Гостивар, Кичево, Куманово, Кратово, Крива Паланка, Штип, Кочани, Делчево, Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Струмица, Радовиш Прилеп, Крушево, Македонски брод, Берово и Дебар.

Најчитани вести