Македонија

Скопјанец изгреба автомобил на „Твингоманија“

Скопјанец изгреба автомобил на „Твингоманија“

Инстант лотаријата „Твингоманија“ на Државна лотарија на  Македонија, изнуди насмевка на уште еден добитник, овој пат од Скопје.

Ѓорѓе Цветковиќ купил по неколку инстант лозови Детелинка, Твингоманија , Смајли, 7-ма Брзина и Среќни коцки од среќното место на Државна лотарија , лоцирано во Капитол Мол. Инстантите ги одбрал сам , а токму  Твингоманија била најсреќната за него. Среќата му се насмевнала на Ѓорѓе, во моментот кога ги здогледал трите заштитни знаци на RENAULT , сфатил дека ќе добие  нов автомобил , „рено твинго“, кој планира да и го подари на својата ќерка.

Тимот на Државна лотарија на Македонија денес му ги предаде клучевите пред Капитол Мол во скопски Аеродром, во присуство на верни играчи на игрите на среќа, кои во моментот беа на продажното место на Државна лотарија. Од тука Ѓорѓе замина со својот нов автомобил.

Само за потсетување инстант лотаријата ТВИНГОМАНИЈА нуди 40 добивки РЕНО ТВИНГО, па затоа не пропуштајте ја шансата за само 40 денари да возите нов автомобил .  Денешниот добитник не е редовен играч на игрите на среќа , но и тој како и многумина до сега се увери дека само КОЈ ИГРА , ТОЈ И ДОБИВА.