Балкан

Хорор во Белград: Синот ги убил родителите, па се самоубил?!

Хорор во Белград: Синот ги убил родителите, па се самоубил?!
Хорор во Белград: Синот ги убил родителите, па се самоубил?!

Три тела во состојба на распаѓање се пронајдени во куќа вобелградската населба Сурчин.

Полицијта ги пронашла безживотните тела на таткото (84), мајката (79) и синот (61).

Во моментот е блокиран влезот кон куќата, аполицијата врши увид. Се претпоставува дека станува збор за убиство и самоубиство.