Магазин

Напаѓачот на Трифуновиќ: „Го гризнав зошто ме нарече мајмун!“

Напаѓачот на Трифуновиќ: „Го гризнав зошто ме нарече мајмун!“
Напаѓачот на Трифуновиќ: „Го гризнав зошто ме нарече мајмун!“

Горан Илиќ (41), кој го игриза за прст актерот Сергеј Трифуновиќ, на полицијата и’ кажал дека актерот го навредил со зборовите: „Бегај мајмуне“.

Потоа Илиќ го нападнал Трифуновиќ. Тој на поицијата и’ кажал дека со навредата тој бил испровоциран.

Комплетниот полициски ивештај и снимки од безбедносните камеи денеска би требало да се најдат во обвинителството, кое на основа на тоа треба да процени дали ма елемнети за кривична постапка. Против Илиќ, кој до сега не е казнуван, ќе биде поднесена и пријава за насилно однесување.

За потсетување, Трифуновиќ беше жртва на бизарен инцидент што се случи во саботата. Трифуновиќ излегол од еден клуб каде што бил на журка и отишол до киоск за брза храна. Илиќ го понудил глумецот со цигара, а Трифуновиќ одбил, по што Илиќ го удрл по глава, а потоа иго гризнал.