Свет

Се самоубил додека правел селфи

Се самоубил додека правел селфи

Четириесет и три годишен маж случајно се самоубил додека правел “селфи” со пиштол во својата ќука во Вашингтон.

pistol.jpg-mal

Имено мажот и неговата девојка се сликале со оружје и случајно си пукнал во своето лице. Жената која била со несреќниот маж, раскажала дека додека се сликале, тој неколку пати го полнел и празнел пиштолот и случајно куршумот останал во пиштолот па тој сам си пресудил.

“Селфи” фотографиите досега предизвикала 49 смртни слуачи, вкупно настрадале 36 мажи и 13 жени. Најчеста причина за смртта е пад од голема височина.

Така да, следниот пат кога ќе правете “селфи” сетете се дека вашиот живот е поважен од фотографијата.