понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 18

ВО ЖИВО: Груевски промовира нови мерки за младите во Македонија

Груевски: Оваа година 30 компании објавија одлука дека ќе инвестираат, за наредната очекувам најмалку 35 нови инвестиции

Груевски: Оваа година 30 компании објавија одлука дека ќе инвестираат, за наредната очекувам најмалку 35 нови инвестиции

Последни вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе промовира нови мерки за младите.

Според најавата настанот ќе се одржи во конгресната сала во Спортски Центар Борис Трајковски.

Најчитани вести