Крими хроника

Девојка падна од 9-ти кат во Аеродром

Девојка падна од 9-ти кат во Аеродром

Млада девојка утрово околу 11 часот паднала од 9 кат во скопската населба Аеродром.
Настанот е пријавен во полиција , но сеуште нема информации дали станува збор за несреќен случај, смаоубиство или пак некакво кривично дело.

Повеќе детали се најавуваат по завршувањето на увидот.