Магазин

Маслиново масло и лимон за чист црн дроб и лице без брчки и подочници

Маслиново масло и лимон за чист црн дроб и лице без брчки и подочници

Мешавина од маслиново масло и сок од лимон ја помага работата на системот за варење.

Ако сакате организмот да го исчистите од токсини во многу краток рок, тогаш комбинација од маслиново масло и сок од лимон е одлично за вас!

Но, мора да бидете упорни при консумацијата на оваа напивка. Имешајте лажица сок од лимон и маслиново масло и испијте го наутро пред да пробате било што друго. Потоа појадувајте

Резултатите се подобро здравје и повеќе енергија.