Секс

На вакви жени „паѓа“ секој маж

На вакви жени „паѓа“ секој маж
На вакви жени „паѓа“ секој маж
Мажите при заведување на жените користат цел арсенал од трикови и тактики, но, всушност „паѓаат3 на некои сосема други работи…

1. Ненашминкана

Мажите сакаат природна убавина. Се ужаснуваат кога на вашето лице гледаат тон шминка.

2. Неспарена долна облека

Градник во една, а гаќички во друга боја? Тоа ги пали, бидејќи открива дека не сте се подготвувале за секс, а сепак сте завршиле во кревет.

3. Смисла за хумор

Мажите сакаат девојки кои знат да се шегуваат и кои се смеат од срце.

4. Заобленост

Не мора да имате плочки на стомакот- мажите сакаат малку да се „ниша“.
5. Интелегенција и отвореност

Секкогаш „паѓаат“ на девојки кои се самоуверени, мудри и не се стегаат да го кажат тоа што го сакаат.

6. Неуредна коса

На мажите им се допаѓа кога не сте исфенирани и кога косата слободно ви паѓа околу лието.

7. Контакт со очи

За него нема ништо посексапилно од жена која го гледа прраво во зеници. Таквиот поглед открива дека не сте срамежливи, а мажите обожуваат жени кои преземаат иницијатива.