четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Морничаво: 16 најлоши пластични операции! (ВИДЕО)

Морничаво: 16 најлоши пластични операции!

Морничаво: 16 најлоши пластични операции!

Поврзани вести

По пластичните операции намето да изгледаат подобро, овие луѓе завршиле со дополнителнии маани.

Естетскта хирургија е осмислена за да ги исправи неправилностите и да ги направи поубави и посреќни, често резултатот е спротивен.

Погледнете ги примерите на луѓе кои изгубиле врска со реалноста, претерале со пластичните операции и од себе направиле маскоти!

Најчитани вести