вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 58

Почина мајката на Зоран Ѓинѓиќ, два дена по годишнината од атентатот

Неговата мајка три години беше сместена во дом за стари лица, а имаше и постојана полициска заштита.

Почина мајката на Зоран Ѓинѓиќ, два дена по годишнината од атентатот

Почина мајката на Зоран Ѓинѓиќ, два дена по годишнината од атентатот

Поврзани вести

Почина Мила Ѓинѓиќ, мајката на поранешниот српски премиер Зоран Ѓинѓиќ. Таа почина само два дена по одбележувањето на 13-годишнината од неговиот атентат.

Неговата мајка три години беше сместена во дом за стари лица, а имаше и постојана полициска заштита.

Таа ретко се појавуваше во јавноста, освен на помените на нејзиниот син.

Најчитани вести