сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 11

Завршува обврската за поседување зимска опрема во возилата

lanci-540x320

Поврзани вести

Законската обврска за возачите за задолжително поседување на зимската опрема во возилата завршува денеска.

Обврската за задолжително поседување на зимската опрема во возилата стапи на сила на 15 ноември.

Најчитани вести