Македонија

Распишан тендер за реконструкција на патот Сопиште-Говрлево

Распишан тендер за реконструкција на патот Сопиште-Говрлево

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски на својот профил на социјалната мрежа Фејсбук денеска објави дека е распишан тендер за патот Сопиште – Говрлево во должина од осум километри.

 

gruevski-fb

Со ова е исполнето ветувањето дадено пред граѓаните при посетата на општина Сопиште во месец септември минатата година.