среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 42

Поповски на средби со граѓаните од Свети Николе

Поповски на средби со граѓаните од Свети Николе

Поповски на средби со граѓаните од Свети Николе

Последни вести

Денеска директорот на АВРМ Влатко Поповски беше во посета на Свети Николе.

popovski2Тој истакна дека ваквиот начин на директен и непосреден контакт со граѓаните е неопходен и редовна практика на ВМРО-ДПМНЕ во изминативе години, бидејќи тоа е најдобриот начин да се изгради доверба помеѓу граѓаните и партиската структура, решавајќи им ги горливите проблеми кои што ги засегаат.

popovski1

popovski

Најчитани вести