четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

Времено поместување на автобуска постојка во Ѓорче Петров

grad skopje

Последни вести

Автобуската постојка во правец кон Ѓорче Петров, спроти пазарчето од утре ќе биде времено преместено спроти Поликлиника Ѓорче Петров, информираат од Град Скопје.

Преместувањето на постојката е поради реконструкција и проширување на булеварот „Партизански Одреди“, и тоа од кружниот тек со улицата „Ацо Шопов“, до кружниот тек  кај  црквата „Св Петар и Павле“.

Преместувањето ќе важи се додека се изведуваат градежните работти на таа локација, а граѓаните навремено ќе бидат информирани за сите понатамошни промени.

Најчитани вести