четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Димитриев во работна посета на Кочани

За време на работната посета ќе присуствува на пуштање во употреба на две новоасфалтирани улици во населбата Драчевик од проектот „Асфалтирање 10 улици во град Кочани“

EMIL-DIMITRIEV-1-520x346_201628184834

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите, Емил Димитриев, денеска ќе престојува во општина Кочани.

За време на работната посета ќе присуствува на пуштање во употреба на две новоасфалтирани улици во населбата Драчевик од проектот „Асфалтирање 10 улици во град Кочани“ и ќе оствари средби со граѓани во Кочани и во населеното место Оризари.

Најчитани вести