Македонија

ВИДЕО: Десетте прсти на Катица Јанева

ВИДЕО: Десетте прсти на Катица Јанева

Десетте прсти на Катица Јанева направиле два стана за нејзините синови, а нејзиниот имот дополнително ќе се зголемува, најави денеска таа на прес конференцијата прашана за нејзината имотна состојба.

Сепак, Катица Јанева пред новинарите не одговори, зошто покрај такви десет прсти и бил потребен и државен стан во Скопје, објавува порталот „Прес 24“.