Македонија,Крими хроника

ВИДЕО: Познат идентитетот на момчето кое се самоуби во Карпош

ВИДЕО: Познат идентитетот на момчето кое се самоуби во Карпош

Пред кулата број 18 на улицата „Никола Тесла“ во населбата Карпош 1 пристигна мајката и бабата на 25-годишниот Мирослав кој денеска си го одзеде животот скокајќи од овој објект, објави СИТЕЛ.

Облеани во плач покрај мртвото тело на момчето со часови стоеја неговите најблиски, а беа присутни и неговите другари.

Полицијата вршеше увид на местото на самоубиството, а истрагата треба да ги открие причините поради кои момчето си го одзеде животот.