Секс

Три работи во сексот што најмногу ги привлекуваат мажите

Три работи во сексот што најмногу ги привлекуваат мажите

Истражувањето покажало дека жените најмногу ги возбудува предиграта, а омилената поза за постигнување оргазам им е мисионерката, затоа што тогаш се чувствуваат најстраствени.

Иако мажите обожуваат секс во секоја смисла, постојат одредени пози што сепак ги возбудуваат малку повеќе затоа што влијаат на нивното его.

Секс за време на туширање

Секој маж копнее за водено женско тело, а најмногу тогаш кога може да го допира. Придружете му се под тушот и дозволете му да го допира додека водата нежно ве масира по кожата. Ако имате огледало во купатилото гледајте се во него. Неговата самодовербата ќе му биде засилена кога ќе види дека одлично ви оди.

Орален секс

Да, во вистинска смисла на зборот, ова воопшто не е поза, но секако може да послужи. Ако од време на време го задоволите вашиот партнер со орален секс, секако дека покрај вас ќе имате многу задоволен маж.

Напредна мисионерска поза

Иако постојат голем број варијации на оваа тема, позите што кај мажите најмногу го засилуваат егото, се оние пози во кои вашиот партнер може да гледа што прави. Ако ги префрлите нозете на неговите рамиња, а тој се потпре на дланките покрај вас, погледот на самиот чин и вашето лице ќе делува многу стимулативно, а вашите воздишки ќе говорат повеќе од зборовите.