Магазин

Смрзнувачки: Вака изгледа парењето на ајкули… (ВИДЕО)

Смрзнувачки: Вака изгледа парењето на ајкули… (ВИДЕО)
Смрзнувачки: Вака изгледа парењето на ајкули...

Дури ни кога се парат, ајкулите не можат, а да не го покажат своето вистинско лице.

На снимката се гледа како изгледа парењето на овие крволочни жители на морето и океаните.