петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

Комеморацијата на Маринко Маџгаљ

На комеморацијата говореа актерот Андрија Милошевиќ и Александар Сречковиќ-Кубура, а нивните тажни зборови допреа до сите во салата.

Komemoracija-Marinko-Madzgalj1111-620x350

Последни вести

Голем број актери денес се собраа да му оддадат последна почест на актерот и музичарот Маринко Маџгаљ на комеморацијата во „Аталје 212“, каде што беше член последните шест години.

На сцената говореа актерот Андрија Милошевиќ,  Александар Сречковиќ-Кубура, Огнен Амиџиќ. Нивните тажни зборови допреа до сите во салата.

Неговата изведба на песната “Тристеца” ги потресе сите присутните колеги и пријателите, који излегоа на сцената и му го упатија последен аплауз.

Најчитани вести