ТОП,Македонија

Хаос во Идомени, бегалците се тепаат со грчката полиција (ВИДЕО)

Хаос во Идомени, бегалците се тепаат со грчката полиција (ВИДЕО)
Приведени невладини активисти во врска со насилниот обид на бегалците за влез во Македонија
Бегалците почнаа насилно да се пресметуваат со грчката полиција на Идомени, откако таа почна да ги враќа кон внатрешноста. Тие насилно сакаат да влезат во Македонија, па полицијата била принудена да употребува сила и солзавец за да ги растера.Погледнете го видеото и видете како Идомени почна да личи на вистинско бојно поле.