петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

ФОТО: Новите простории за Државниот архив и МВР во Куманово

nova-640x410

Последни вести

Просториите на Државниот архив на Република Македонија и МВР во Куманово добија целосно нов лик – од руина до современ објект.

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на овој реконструиран објект.

pred-1

pred-2

pred-3

pred-4

pred-5

pred-6

pred-1 - Copy

nova-640x410

nova-1-640x417

nova-2-640x965

Најчитани вести